web analytics

Open Dagen Roeivereniging Roosendaal op 6-7 april

De Roosendaalse Roeivereniging zet eenmaal per jaar haar poorten wijd open voor mensen die kennis willen maken met de roeisport of gewoon eens een kijkje willen nemen. De Open Dagen van 2019 zijn op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 10:00 – 16:00 uur bij het clubonderkomen aan de Vlietweg 60 in Roosendaal.

Belangstellenden kunnen ‘een totale roeibeleving’ ondergaan. Van rondleiding over het terrein, uitleg over de verschillende soorten boten en het daarbij horende onderhoud en zelf het water op te gaan.

Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kan een eerste roeitocht meegemaakt worden. ‘Dan zal je merken hoe ontspannend inspanning kan zijn. Heb je er dan nog geen genoeg van, dan kun je nog laten zien wat je in huis hebt op de roeimachine’, zegt de roeivereniging. ‘Moe maar voldaan kun je daarna onder het genot van een vers gezet kopje koffie je vragen stellen en je laten informeren over de lesmogelijkheden’, zegt de roeivereniging.

Wie verhinderd is om tijdens de Open Dagen te komen roeien, kan op de website van de roeivereniging zijn gegevens achterlaten, waarna contact wordt opgenomen om een andere datum en tijd af te spreken.

❯ Website Roeivereniging Roosendaal