web analytics

Open dagen roeivereniging op 25 juli en 30 augustus

Roeivereniging Roosendaal houdt op zaterdag 25 juli en zondag 30 augustus open dagen op het clubterrein aan de Vliet in Roosendaal. Belangstellenden kunnen beide dagen tusen 10:00 – 16:00 uur terecht.

‘Ga je niet op vakantie of wil je de corona kilo’s kwijtraken? Hou je van bewegen in de buitenlucht en wil je eens wat anders? Misschien is roeien dan iets voor jou’, zo nodig de roeivereniging belangstellenden uit.

Gezond en compleet
De roeisport is volgens de club een gezonde en complete sport, waarbij bijna alle spieren worden gebruikt, maar waarbij weinig kans op blessures is. ‘Een echte buiten-sport, die je het hele jaar kunt beoefenen. Voor alle leeftijden op ieder niveau, in teamverband of individueel, als wedstrijdsport, als conditietraining of zuiver recreatief’

Toertochten
De Vliet en aansluitende wateren lenen zich uitstekend voor het maken van korte of lange toertochten. ‘Er is een prachtige natuur en weinig scheepvaart. Je kunt deelnemen aan een toertocht bij andere roeiverenigingen in binnen- en buitenland’.

Wedstrijdroeien
Ook is er bij de roeivereniging volop aandacht voor wedstrijdroeien, voor de serieuze sporter die snelheid en een betere roeitechniek nastreeft. Er zijn tal van nationale en internationale wedstrijden waar leden van de Roosendaalse roeivereniging naar toe kunnen. ‘Ook de minder ambitieuze sporter kan aan wedstrijden op een lager niveau meedoen’.

Het adres van het roeicomplex is Vlietweg 60 Roosendaal.

❯ Uitgebreider bericht open dag roeivereniging