web analytics

Open dag Cultuurhuis Roosendaal (20 jan)

Op zaterdag 20 januari is het van 13:00 – 16:00 uur open dag in Cultuurhuis De Suite aan de Burgerhoutsestraat in Roosendaal. Docenten en cursisten van de School voor de Kunsten en het Centrum voor Muziek en leerlingen van muziekverenging Roosendaal verzorgen demonstraties en optredens.

Cultuurwethouder Toine Theunis spreekt om 14:00 uur het welkomstwoord.

Kloppend hart
Het Cultuurhuis is het creatief en kloppend hart voor diverse kunstinstellingen en -beoefenaars; de plek waar men zich kan bekwamen in en genieten van muziek, drama en beeldende kunst.

In het gebuw vindt een groot aantal activiteiten plaats. Muziekdocenten verzorgen er lessen en er zijn opnamestudio’s en oefenruimtes. Ook muziekverenginging Roosendaal is er gehuisvest. Een aantal ruimtes wordt gebruikt door de Roosendaalse vestiging van Sportservice Noord-Brabant en de School voor de Kunsten heeft er de beschikking over drie lokalen voor de verschillende disciplines en een oefentuimte.

Programma:
13:00 – 16:00 uur: doorlopende tentoonstelling, demonstraties muziek en beeldend in de leslokalen, in de foyer kunnen instrumenten worden geprobeerd
14:00 – 14:10 uur welkomstwoord wethouder Theunis
14:00 – 15:00 uur: optredeb Centrum voor Muziek
15:00 – 16:00 uur: optreden Muziekvereniging Roosendaal.