web analytics

Open avond duikclub Stella Maris (25 aug)

Onderwatersportvereniging/duikvereniging Stella Maris uit Roosendaal houdt vrijdag 25 augustus in zwembad De Stok een open avond. Belangstellenden kunnen onder andere een proefduik met perslucht maken. Instructeuts staan klaar om alle vragen te beantwoorden. De open avond begint om 20:00 uur.

Ter plekke zijn ook foto’s te zien van het onderwaterleven in Nederland en het buitenland. Ook kan naar een video worden gekeken over de activiteiten van Stella Maris in het buitenwater.

Stella Maris verzorgt onder andere de Schubadoe-opleiding voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar en duikopleidingen en conditietraining voor mensen van af 14 jaar.

De entree op de open avond is gratis. Wie wil proefduiken moet natuurlijk wel zwemkleding meenemen.

Op vrijdagavond 20 oktober en vrijdagavond 27 oktober zijn er snorkellessen, met ter afsluiting op vrijdag 3 november een proefduik voor iedereen die deel heeft genomen aan de twee snorkellessen. Informatie en aanmelden via de website.

❯ Website Stella Maris Roosendaal

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie