web analytics

Opbouw op Markt voor feestweek Roosendaal750 begonnen

Op de (oude) Markt is men begonnen met de opbouw van het grote podium voor de feestweek Roosendaal 750 jaar. Die feestweek wordt vrijdagavond 21 september geopend met een avondvullend optreden van het Roosendaalse Orkest De Valley Sound Big Band met Friends. Maar de tribune die er tegenover het podium verrijst, is vooral bedoeld voor het publiek van het grote spektakelstuk ‘KIJK ons…..Roosendaal’ dat op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 september wordt opgevoerd.

Entreebewijs
Op die avonden is het terrein alleen toegankelijk voor voetgangers met een entreebewijs, omdat er deze avonden met toegangsbewijzen wordt gewerkt. De ingangen zijn bij de Bloemenmarkt, de Markt (naast de tribune) en in de Raadhuisstraat.

Op woensdagavond 26 september is de generale repetitie van 19.30 tot 21.00 uur. Het terrein wordt dan afgesloten voor het publiek.

Toiletwagen
Bij de voorzieningen die ter plekke worden getroffen is onder andere een toiletwagen achter de tribune, en een invalidentoilet onder het afdak van de fietsenstalling.

Aan de inwoners binnen het evenemententerrein (waaronder ook een aantal horecabedrijven valt) is verzocht om tijdens de voorstelling (van 21.00 tot 22.30 uur) de gevelterrassen vrij te houden van bezoekers, geen geluidsoverlast te veroorzaken in welke vorm dan ook en zo weinig mogelijk verlichting aan te hebben.

Geen terrassen
Ten behoeve van de deze opbouw zijn er geen terrassen mogelijk vanaf het Raadhuis tot en met de Smalle Pijp.
Maandag 24 en dinsdag 25 september wordt de tribune opgebouwd.

❯ Meer over Roosendaal 750


 
Tegenover het podium, waarachter het oude raadhuis schuilt gaat, komt een grote tribune. Daardoor zijn er geen terrassen mogelijk vanaf het raadhuis tot en met de Smalle Pijp.