web analytics

Op de foto met Zandkasteel-spelers (11 maart)

Kinderen die zondagmorgen 11 maart om 11:00 uur naar de familievoorstelling ‘Het Zandkasteel – Koning Koos is jarig’ in De Kring komen, mogen na afloop samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto gratis op de foto. Kaartjes voor de voorstelling van 55 minuten kosten 16,50 euro.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Het Zandkasteel reist al acht jaar met veel succes langs de theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie.
In deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame voorstelling worden kinderen uitgenodigd om lekker mee te dansen en zingen.

Het verhaal: Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zicht juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze een heel mooi en origineel cadeau zelf gaan maken. Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen. Het wordt één grote verrassing. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje!.