web analytics

Ook weer Halloween in Sterrebos (26 okt)

Ook op Sterrebos in Roosendaal wordt er dit jaar weer aandacht besteed aan Halloween. Op zaterdag 26 oktober is iedereen welkom om vanaf 19:00 uur te komen griezelen bij S&L Zorg. Op het programma staan onder andere een griezeltocht en de verkiezing van de grootste griezel.

De organisatie raadt kinderen aan om (ook) verkleed te komen, om niet op te vallen tussen de griezels die daar rondlopen. Na de speurtocht naaar griezels is er ook nog een griezelbal, met medewerking van dansgroep Creative ARt WorX. Tijdens het bal wordt ook de grootste griezel gekozen.

Verzamelen is tussen 19:00 – 19.30 uur links van het Centraal Kantoor op het terrein van Sterrebos. Er wordt in verscheidene groepen gestart. Voor wie niet bekend is in Sterrebos: het kantoorgebouw is aan de Onyxdijk 161 A, 4706 LL in Roosendaal.

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 350 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.