web analytics

Ook Tino Martin op De Draai Draait Door

De Draai van de Kaai bestaat dit jaar onder de noemer ‘De Draai Draait Door’ alleen uit twee dagen muzikaal entertainment. De eerste dag, op zaterdag 24 juli, staat in het teken van muziek van eigen bodem. Aan het programma is nu ook Tino Martin toegevoegd. Het evenement is op het Kadeplein.

De zanger van onder andere ‘Zij weet het’ zal vergezeld worden door Pater Moeskroen (Rroodkapje), René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, Peter Beense, Raymon Hermans, Tim Douwsma, Wesly Bronkhorst en Party Friex.

Dansschoenen
Zondag 25 juli kan het publiek de dansschoenen aantrekken. Mental Theo, bekend van o.a. ‘Wonderfull days’ wordt namelijk vergezeld door Def Rhymz (bekend van de Bom en Schudden), 2 Brothers on the 4th Floor en Chips. ‘Het wordt het ideale jaren 90 en 00’s feestje wat je niet wilt missen’, zegt de organisatie over deze dag.

Kaarten
Om toegang te krijgen tot De Draai Draait Door is dit jaar een negatieve PCR test of een vaccinatiebewijs nodig. Voor een PCR test kan je gratis een afspraak maken via testen-voortoegang.org. Voor Roosendaal is de dichtstbijzijnde locatie het Herstaco Stadion (RBC). ‘Het voordeel hiervan is dat dit dichtbij het Kadeplein is , waarna we er een ouderwets feestje van kunnen maken’ aldus Pascal de Geus van De Draai.

Op zaterdag 24 juli begint het programma om 16:00 uur, op zondag 25 juli om 17:00 uur. Kaarten kosten 30 euro per dag.

❯ Kaarten voor De Draai Draait Door

Foto boven: Foto/logo Draai van de Kaai