web analytics

Ook Taekwondo in Roosendaal

Het sportaanbod in de gemeente Roosendaal is uitgebreid met een nieuwe sport: Taekwondo. Dat is een stijlvolle en veelzijdige vechtsport voor jong en oud. Taekwondo is voor serieuze wedstrijdsporters tot de recreatieve sportbeoefenaar. ‘Een sport met toekomst. Mannen en vrouwen, jongeren en ouderen beoefenen de sport met veel plezier. Het is een sport die voor iedereen aantrekkelijk is’.

teakwondoTaekwondo betekent letterlijk “manier van de voet en de vuist”. Een goede uitvoering vereist de nodige inspanningen. Taekwondo leent zich dan ook uitstekend voor het verbeteren van de lichamelijke conditie, lenigheid, concentratie, lichaamskracht en het reactievermogen. Iedereen kan de Taekwondo-technieken leren ongeacht de leeftijd.

In het jaar 2000 heeft taekwondo de Olympische status gekregen. Hiermee heeft de sport, die een rijke historie kent, een belangrijke mijlpaal bereikt

Iedere maandag en woensdag van 17:30 tot 19:30 wordt Taekwondo aangeboden in gymzaal Jadedijk in de wijk Kortendijk. Van 17.30 tot 18.30 uur voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. En van 18.30 tot 19.30 uur voor senioren, van 14 jaar en ouder.

Coor infomatie of aanmelden kan men contact opnemen met trainer Mohamed el Idrissi op 06-12871817 of mohamed.elidrissi.71@gmail.com