web analytics

Ook politie-helikopter ingezet bij zoektocht naar verwarde man in Kalsdonk

Bij een zoektocht in de wijk Kalsdonk in Roosendaal naar een verwarde man heeft de politie zaterdagavond 27 maart ook een politie-helikopter ingezet. De man is gevonden en daarna aan de hulpverlening overgedragen.

Rond 19.45 uur kreeg de politie een melding dat in een woning in de wijk Kalsdonk een man onder invloed van drugs door het lint ging. De politie ging er met meerdere eenheden op af. Agenten zagen dat hij zich in de woning verward gedroeg en een mes vasthield. Meerdere agenten gingen samen met een politiehond de woning in. De man vluchtte naar de badkamer en sprong uit het raam. Vermoedelijk door het drugsgebruik rende hij snel via de achtertuin, klom over de schutting en verdween.

Vanwege het mogelijk gevaar voor de man en de buurtbewoners werd een bericht op Burgernet verspreid. De politie zette de wijk af. Ook werd een politiehelikopter opgeroepen. De politie kreeg diverse meldingen waar de man mogelijk zou zitten, zoals op de Kalsdonksestraat. Daar zagen agenten hem lopen. Hij werd gearresteerd en mee naar het politiebureau genomen. De 37-jarige man is daarna aan de hulpverlening overgedragen.