web analytics

Ook kinderloop tijdens Samenloop voor Hoop Roosendaal (16 juni)

Naast de 24-uurs samenloop voor volwassenen op zaterdag 15 en zondag 16 juni oraniseert Samenloop voor Hoop in Roosendaal ook een speciale Kinderloop voor Hoop. Die is op zondagochtend 16 juni. Het kinderprogramma begint rond 10:00 uur met muziek en leuke activiteiten, de kinderloop zelf is van 10:30 uur tot 11:30 uur op het Samenloop-parcours op de Wielerexperience (voormalig Red Bandpark).

Jaarlijks krijgen 550 kinderen in Nederland de diagnose kanker. Daarnaast krijgen veel kinderen te maken met kanker door ziekte van iemand die ze heel nabij is, één van de ouders of grootouders of vrienden. Om heel bewust stil te staan bij al deze kinderen, houdt de Stichting Samenloop voor Hoop de Kinderloop.

Fontys studenten
Het inschrijfgeld voor de kinderloop is € 3,00. Aanmelden kan individueel, samen met familieleden of in een team, via www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt. Studenten van Fontys Hogeschool helpen bij de organisatie van de Kinderloop en de activiteiten daar omheen, er is die ochtend veel te beleven voor de kinderen.

Geld inzamelen
Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren door bijvoorbeeld opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en andere vrienden en bekenden. Ze kunnen klusjes doen, zoals lege flessen inzamelen of oud papier ophalen. Er is van alles mogelijk! Kijk voor meer informatie (en direct aanmelden) op www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal

De Samenloop voor Hoop Roosendaal
De Samenloop voor volwassenen start op 15 juni om 15:00 uur en wandelen tot 16 juni 15:00 uur. Dan wordt ook de opbrengst bekend gemaakt.
Tijdens de KinderLoop wandelen de kinderen van half elf tot half twaalf over het SamenLoop-parcours.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *