web analytics

Ook in 2019 weer zeven keer Palm Parkies in Vrouwenhof

‘Wild Romance’ opent op woensdagavond 17 juli een nieuwe reeks van zeven Palm-Parkiesavonden in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. De andere concertavonden zijn op 24 en 31 juli en op 7, 14, 21 en 28 augustus. De concerten zijn steeds van 20:15 – 22:30 uur. Het terrein is open vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur. De entree is gratis.

Ook in Bergen op Zoom (op donderdag), Breda (op dinsdag) en Dordreecht (op maandag) zijn er dit jaar weer parkconcerten. Palm Parkies kan gratis zijn door medewerking/ondersteuning van verschillende stads- en gemeentebesturen, partnerships met bedrijven en merken en de bestedingen van onze bezoekers op het gebied van eten en drinken. Daarom is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Openingsact 17 juli
Wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie natuurlijk aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend! Bezoekers van Palm Parkies kunnen een combinatie van echte rockclassics en nieuw werk van Wild Romance verwachten.

Programma Palm Parkies 2019 Roosendaal:
17 juli: Wild Romance
24 juli: Van Eigen Boden + De Bounties
31 juli: Handsome Poets
07 augustus: Voltage
14 augustus: Latin: ORQUESTA PEGASAYA + gratis workshop dj Pedro
21 augustus: Postman
28 augustus: Legends