web analytics

Programma 4-5 aug: Ook dit jaar weer lokale artiesten op de Draai

VAN UUR TOT UUR – Behalve als wielerspektakel staat de Draai Roosendaal ook bekend om zijn amusement. Ook dit jaar zijn er weer lokale en Nederlandse artiesten vertegenwoordigd. Lokale artiesten als De Mannen van Weleer en Mike Alderson maken hun opwachting maken op het Kadeplein naast bijvoorbeeld Django Wagner en Snollebollekes.


Programma zondag 4 augustus:
17:00 uur: De Mannen van Weleer
18:00 uur: Royal Apollo
19:00 uur: Def Rhymz
20:00 uur: Lasgo
21:00 uur: Party Animals
22:00 uur: DJ Paul Elstak
 
Programma maandag 5 augustus:
14:00 uur: DJ Galaga
15:30 uur: Corne van Meer
16:15 UUR: Yves Berendse
17:00 UUR: Mike Alderson
17:45 UUR: Marlane
18:30 UUR: Zanger Kafke
19:15 uur: Django Wagner
20:00 uur: Jeffrey Heesen
20:45 uur: Snollebollekes
21:35 uur: Raymon Hermans
22:00 uur: Wesley Klein
22:45 uur: Partyfriex

De Mannen van Weleer
Onder de naam ‘De Mannen van Weleer’ nemen Sonic Solutions en all round DJ Martijn Meeuwis de bezoekers van het Warmdraaien op zondag 4 augustus mee in een stukje nostalgie van de jaren 90 en 00’s. Op de vorige editie van De Draai waren ze van de partij op de maandag. Dit jaar staan ze er op zondagavond: ‘We kijken met veel plezier en trots terug op ons optreden van vorig jaar. Voor het eerst in de geschiedenis van De Draai is er tijdens Warmdraaien een lokale act te zien. We zijn zeer vereerd dat wij hiervoor zijn uitgenodigd’, aldus de Mannen van Weleer.

Gelikte show
Het is de bedoeling om direct de toon voor de avond te zetten: ‘We doen nu de kick-off van het evenement en willen gelijk een gelikte show neerzetten om de mensen in de juiste sfeer te krijgen’’. Bekende namen als Def Rhymz en DJ Paul Elstak zijn ook present op deze avond. ‘Een unieke kans om als Roosendaalse act tussen deze bekende namen te staan’, zeggen ze.

Mike Alderson
Mike Alderson is een Nederlandstalige zanger bekend van de nummers ‘Alleen Maar Dansen’, ‘Wanneer’ en ‘Vanavond’. Hij weet met zijn performance, verschijning en bekende meezingers van elke gelegenheid een gezellig feest te maken. Terugblikkend op vorig jaar herinnert Mike zich de hitte nog, maar dat mocht de pret niet drukken: ‘Met een graad of 36 hebben we er met z’n allen een mooi feestje van weten te maken’.

Op maandag 5 augustus komt hij in het entertainment-programma terecht met onder anderen Django Wagner en Snollebollekes. Om ook dit jaar weer te mogen optreden op De Draai omschrijft Mike het als ‘ontzettend gaaf om in mijn geboorteplaats op het grootste, mooiste en leukste evenement van het jaar op te treden’.

Royal Apollo
DJ’s Paul Brugel & Paul vd Casteel uit Roosendaal nemen bezoekers als Royal Apollo terug in de tijd. Hits van toen worden afgewisseld met unieke edits en mashups uit de 80-90 en zero’s. Van dance classics tot nederpop, van slow tot Rock en en van Urban tot dance, alles komt voorbij in een unieke gevarieerde mix!
Paul vd Casteel heeft zijn bekendheid behaald als allround DJ in het Roosendaalse uitgaansgebied, en Paul Brugel is beken door zijn mixkunsten, CD releases en uitgezonden mixen op radiozenders als Topradio, Radio 8 en Radio 10. Ook als DJ & Producer is hij al meer dan 23 jaar actief in Nederland en Belgie.