web analytics

Ook dit jaar weer English Summer Schools in Roosendaal

Ook de komende zomervakantie organiseert de English Academy in Roosendaal weer drie English Summer Schools in Parrotia in Roosendaal. In een week tijd kunnen kinderen tussen de 7 en 18 jaar een ‘boost’ geven aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma. Er zijn drie groepen waar kinderen aan de hand van hun leeftijd worden ingedeeld.

In die groepen, die kunnen bestaan uit lokale en internationale studenten, wordt veel samengewerkt. Deelnemers van buiten Roosendaal kunnen in gastgezinnen worden ondergebracht. Dat kost 125 euro per week meer. English Academy staat voor Engels leren en veel plezier maken. In Nederland zijn er in achttien plaatsen Summer Schools. Dat Roosendaal daar ook bij zit, is niet vreemd, want het Europees hoofdkwartier van de English Academy is gevestigd in Roosendaal.

Leeftijdsgroepen
De Summer Schools zijn in Roosendaal in Week 28 (9-13 juli), Week 32 (6-10 augustus) en Week 33 (13-17 augustus). De deelname kost per week 295 euro. In het buitenland zijn Summer Schools in België, Spanje, Engeland, Oekraïne, Turkije en Slovenië. De basisindeling van de leeftijdsgroepen is Young Learners (7-10 jaar), Middle Group (10-15 jaar) en hogere niveaus (15-18 jaar). Als er genoeg aanmeldingen zijn, worden de deelnemers aan de Middle Group verdeeld in 2 of 3 subgroepen op basis van leeftijd.

Excursie
Deelnemers zitten in een week in dezelfde groep en met dezelfde leraar. Wel zijn er skype-sessies met studenten en docenten van andere scholen van de English Academy. De focus ligt op spreken en sociale interactie. Er zijn leuke activiteiten, een volledige dag excursie (woensdag) en een multimediapresentatie op vrijdag om de ouders te laten zien waar aan gewerkt is.

❯ Website English Academy

Foto: Deelnemers van een voorgaande Summer School op pad in Roosendaal: bij het beeld op de Nieuwe Markt/Roselaarplein.