web analytics

Ook dit jaar weer ‘English Summer School’ in Roosendaal

Ook de komende zomervakantie organiseert de English Academy in Roosendaal weer een ‘English Summer Experience week’ in Parrotia aan de Markt in Roosendaal. In een week tijd (van maandag 12 augustus – vrijdag 16 augustus) kunnen kinderen tussen de 8 en 16 jaar een ‘boost’ geven aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma.

Eigen niveau
Iedere dag gaan de leerlingen op hun eigen niveau aan de slag met de door English Academy ontwikkelde materialen en de Anglia Step To boeken. Er wordt onder andere gewerkt aan het lezen en schrijven in het Engels, maar er is vooral aandacht voor het ontwikkelen van de Engelse luister- en spreekvaardigheid. Leerlingen worden uitgedaagd om de de hele week Engels te spreken met elkaar.

Weekproject
Na de lunch is er tijd voor een uitdagende Escape Room, sport en spel of gaat men samen op pad. Een dag wordt afgesloten met het in kleine groepjes werken aan het weekproject. Op vrijdagmiddag worden de ouders uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en ervaren naar wat de kinderen allemaal hebben beleefd, geleerd en gemaakt hebben tijdens hun English Experience week.

Gastgezinnen
Kinderen worden ingedeeld op niveau en zoveel mogelijk ook op leeftijd. Er wordt zowel individueel als in groepjes gewerkt. Het dagprogramma is van 09:30 – 16:00 uur. Kinderen van buiten de regio kunnen ondergebracht worden bij gastgezinnen.

Andere plaatsen
Behalve in Roosendaal zijn er dit jaar ook English Summer Experience weken in Den Bosch, Gulpen, Middelburg, Sleeuwijk, Almere, Amersfoort, Spijkenisse en Middelharnis. En in het buitenland zijn er activiteiten in Griekenland, Engeland en Oekraïne. Het office van de organisatie is in Roosendaal gevestigd.

❯ Website English Academy