web analytics

Ook dit jaar concert van ‘superharmonie’ (24 sept)

Ook dit jaar komt er weer een concert van een ‘superharmonie’ op de Nieuwe Markt in Roosendaal. De zesde editie van het muzikale evenement dat ‘All4Harmonie’ heet, is gepland op (koop)zondag 24 september. De voorgaande vijf edities waren onder een mooi najaarszonnetje, dus daar rekent de organisatie dit jaar ook weer op.

Bij deze zedse editie zijn zes deelnemers. Muziek en show worden gebracht door St. Ceacilia uit Nispen, Harmonie Neo uit Rucphen, Harmonie St. Cecilia uit Zegge, Drum- en Showband Roosendaal (DSR), Muziekvereniging De Gildezonen en Muziekvereniging Roosendaal.

Tegen 16.00 uur is er een spectaculaire finale waarin alle deelnemers gezamenlijk enkele stukken spelen, met daarbij ook een verbinding met “Roosendaal Danst”, dat dit weekend ook in Roosendaal is. Spreekstalmeester Koen Schoenmakers zal het programma presenteren.

‘All4Harmonie’ is in 2012 begonnen om binding tussen de muziekverenigingen te versterken en om het Roosendaalse publiek op een laagdrempelige wijze te laten genieten van livemuziek. ‘Dat is afgelopen jaren goed gelukt, vandaar deze zesde editie’, meldt de organisatie.

Dankzij het faciliterend Collectief Roosendaal kunnen de muziekverenigingen dit programma gratis aanbieden aan winkelend, wandelend en stilstaand publiek. Het programma begint rond 13:00 uur.

De organisatie van het evenement bestaat uit Yvonne Croonen, Bas Dusseldorp, Dory Grilis , Charlotte Heck, Guus Heselmans en Elly Schapendonk.

Superharmonie
Beeld uit 2012 toen voor het eerste een ‘superharmonie’ op de Nieuwe Markt optrad. Het werd een traditie. Dit jaar gebeurt het voor de zesde keer.