web analytics

Ook Caleb Ewan en Jasper de Buyst naar De Draai

Ook Caleb Ewan en Jasper de Buyst van team Lotto-Soudal maken tijdens de 40e editie van De Draai hun opwachting op De Kade in Roosendaal. Eerder werd al gemeld dat Mathieu van der Poel en Dylan Groenewegen werden vastgelegd.

Caleb Ewan, geboren en getogen in Australie rijdt sinds 2018 voor Lotto-Soudal waar hij dit jaar mee deelnam aan de Tour de France. Naast dat hij de 11e en 16e etappe op zijn naam wist te schrijven, lukt hem ook de Champs-Élysées te winnen, net voor Dylan Groenewegen.

Naast dat Ewan dit jaar Groenewegen wist te kloppen, is dit hem ook eerder gelukt bij de Junioren met Mathieu van der Poel. ‘Genoeg reden voor genoeg vuurwerk op de Kade op maandag 5 augustus’, aldus de Draai.

Met Caleb Ewan komt ook Jasper de Buyst mee naar De Draai, die dit jaar voor de 2e keer de Tour de France heeft gereden. En afgelopen jaar samen met Iljo Keisse 3e werd in Bremen tijdens de Zesdaagse van Bremen.

‘Caleb Ewan zal waarschijnlijk op de Draai rijden als enige criterium in Nederland’, aldus de organisate van De Draai, die zegt nog steeds bezig te zijn om Tour-Winnaar Egan Bernal naar Roosendaal te krijgen.