web analytics

Ook Alliance gaat verder met trainers

Ook voetbalvereniging RSC Alliance uit Roosendaal gaat een jaar verder net de huidige hoofdtrainer, Rick Schimmel, zo werd deze week bekend gemaakt op de clubwebsite. “We zijn tevreden over Rick en de organisatie die er nu staat:, zegt bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Dennis Voermans.

Ook de samenwerking met assistent-trainer Dennis Geeraers en keeperstrainer Pascal Ernest wordt verlengd. “Ook zij zijn een waardvol onderdeel van het hele technische team. Verlengen met deze drie toppers is cruciaal voor onze club. Wij willen als bestuur weer naar boven kijken en met dit drietal hebben wij er vertrouwen in dat dat gaat lukken”, licht Voermans toe.

Het eerste van Alliance staat momenteel tweede in de vierdeklasse en hoopt het 100-jarig bestaan in april te vieren met promotie naar de derdeklasse.

Ook het jeugdplan van Alliance is gebaat bij continuïteit. “Rick is ook voor de jeugd enorm belangrijk met zijn vakinhoudelijke kennis en people skills”. Rick is tevens hoofdopleidingen jeugd en heeft samen met hoofd onderbouw Chris Verbraak en bestuurslid Jeugd Martijn Brand een meerjarenplan uitgerold bij de club. “Ook daar zit een enorme stijgende lijn in die we vast willen houden”, zegt Voermans.