web analytics

Online Digicafé over de Online Bibliotheek (14 juli)

Op dinsdag 14 juli om 15:00 uur organiseert Bibliotheek West-Brabant een online Digicafé over het lenen van e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek. Er wordt uitleg gegeven over hoe het werkt, en er worden mooie lees- en luistertips verstrekt.

Er zijn bijna 30.000 e-book titels te leen via de bibliotheek, en meer dan 4000 luisterboeken. De vakantiebieb is van 1 juli t/m 31 augustus weer open. ‘Precies wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie’, aldus de bibliotheek.

Onderwerpen
Wat er in het Digicafé aan de orde komt:
– Hoe start je met de online bibliotheek?
– Wat zijn de veelgestelde vragen?
– Waar kun je informatie vinden of waar kun je terecht met vragen?
– Er is ruimte om je eigen vragen te stellen.
– Er wordt afgerond met online lees & luistertips.

Aanmelden
Wie online wil deelnemen, kan zih melden via www.bibliotheekwb.nl/onlinedigicafe. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Enkele dagen voor de online uitleg ontvang je ook nog een link waarmee je deel kunt nemen aan het online Digicafé. Je hoeft op de dag zelf alleen op de link te klikken en dan kun je deelnemen aan het online Digicafé. ‘Je bent zelf niet in beeld, maar via een chat kun je vragen stellen’, licht de bibliotheek toe.

Wie nu al specifieke vragen over de online bibliotheek heeft, kan bellen met 0165-552080 (elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 14.00 uur) of een e-mail sturen naar info@bibliotheekwb.nl

❯ Bibliotheek West-Brabant

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie