web analytics

Online Beweeglessen van RSD Beweegt!

Dat we in Coronatijd creatief moeten omgaan met sport en bewegen is duidelijk. Team RSD Beweegt! van Sportservice Noord-Brabant is hier actief mee aan de slag gegaan. Zo zijn er onder andere dagelijks ‘Challenges’ te vinden op Facebook, is er een vakantie Doe-Boek gemaakt, wordt er een Beweegbingo georganiseerd en zijn er online beweeglessen te volgen voor volwassenen & senioren.

Om de twee weken
Samen met de Roosendaalse Uitdaging is bedacht om online beweeglessen aan te bieden voor volwassenen en senioren onder leiding van beweegcoaches Mandy en Gitte van RSD Beweegt. Vorige week was de allereerste beweegles en dit was een succes! Zo lang het coronavirus zich voordoet zullen er eens in de twee weken online lessen worden georganiseerd.

Volgende les
Op dinsdag 28 april staat de volgende online les op het programma. Hierbij staan spierversterkende oefeningen centraal en komt het hele lichaam aan bod. Oefeningen zijn staand of vanuit de stoel uit te voeren. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Zoom. Deelnemen kan via de volgende link: https://us02web.zoom.us/j/877252366.
‘Dus, trek uw sportkleding aan en beweeg lekker mee!’, zo spoort de organisatie aan. Meer informatie is te verkrijgen bij de beweegcoaches via beweegcoach@ssnb.nl.

❯ Link naar beweegles op Zoom (werkt dinsdag 28 april)
❯ Facebookjpagina Roosendaal Beweegt

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie