web analytics

Man (33) gewond bij steekpartij in Televisiestraat

UPDATE: Bij een steekincident in de Televisiestraat in Roosendaal is in de nacht van donderdag op vrijdag op 12 februari een 33-jarige man gewond geraakt. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden en vraagt getuigen om hulp.

De politie kreeg vrijdag, enkele minuten na middernacht, een melding van een steekincident bij een woning in de Televisiestraat. De verdachte, vermoedelijk een bekende van het slachtoffer uit Roosendaal, belde aan bij de woning. Toen het slachtoffer de deur open deed, ontstond er een woordenwisseling. Toen het slachtoffer de verdachte bijna de deur uit had geduwd, trok de verdachte een mes en stak het slachtoffer neer.

De politie was snel ter plaatse, maar de verdachte was toen al gevlucht. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte omstandigheden en toedracht.

‘Wij zijn ook op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben ten tijde van het incident op of rondom de Televisiestraat. Heeft u iets gezien? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000’, aldus de politie.