web analytics

‘Onder Zeil’ uit Roosendaal in Bed & Breakfast van 22 mei

In het populaire tv-programma ‘Bed & Breakfast’ op NPO 1 is vrijdagavond 22 mei de bed & breakfast van Ruben en Marianne aan de Holterbergsestraat in het buitengebied van Roosendaal een van de drie locaties die in deze aflevering aan bod komen. Het stel runt daar in een woonboerderij een bed & breakfast met vier luxe safaritenten en een ruime studio in de boerderij.

In dit tv-programma van Omroep MAX logeren drie eigenaren van een bed & breakfast allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars locatie aan een grondig onderzoek. Aan het eind van het programma komt er vervolgens een winnaar uit de bus.

Skydiven
In de aflevering van deze week gaat het Roosendaale stel de strijd aan met collega’s uit Zeeland en Zuid-Holland. Elk stel heeft ook een ‘uitje’ voorbereid. De Roosendaalse gasten gaan onder andere skydiven. Niet zo vreemd, wat de bed & breakfast ligt maar een paar kilometer van De Stok.

Genmakken
Het stel woont sinds begin 2017 op deze plek. Sinds het voorjaar van 2019 kan in één van de vier luxe safaritenten of in de ruime studio in de boerderij worden overnacht. De studio is van alle gemakken voorzien, net als de tenten van 10 x 5 meter. Die hebben 2 slaapkamers; één kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met drie bedden. Verder is er een badkamer met douche, wastafel en toilet en een ingerichte keuken incl. kookplaat en koelkast. Gasten kunnen binnen zitten aan een ruime tafel met hoekbank of op de volledig overkapte ruime veranda.

❯ Website Bed & Breakfast Onder Zeil in Roosendal
❯ Leader op website Omroep Max

Foto boven: Google Streetview