web analytics

Nu nog maar 1 huis-aan-huisblad per week in Roosendaal

2019 is voor Roosendaal het jaar van de verschraling van de huis-aan-huisbladen. In het nieuwe jaar wordt er per week nog maar één gedrukt huis-aan-huisblad in de gemeente bezorgd: de midweek-editie van de Roosendaalse Bode.

Eerder in het jaar sneuvelde de zondaguitgave van de Roosendaalse Bode al, en vlak voor Kerst bracht de Gazet Roosendaal zelf het overlijdensbericht van het blad, dat de laatste tijd als ondertitel ‘Altijd in de buurt’ voerde.

De Gazet, ooit de titel van het weekblad van dagblad De Stem, was een uitgave van DPG Media, ook de uitgever van onder andere BN DeStem, het dagblad voor de regio West-Brabant met een ‘eigen’ editie voor Roosendaal e.o.

De Gazet Roosendaal was vooral bekend door columns van Ewald Sieben en (kunstenaar) Frank Roks, bijdragen over sport, sporters en bewegen van Bert Pessink en artikelen van Michel Musters over van alles wat in Roosendaal gebeurt.

Gelijk met de Gazet Roosendaal stopt DPG Media in West-Brabant ook met de Gazet Bergen op Zoom en Het Kanton in Oosterhout. Daarnaast wordt het verspreidingsgebied van het Stadsblad in Breda ingekrompen. Dit huis-aan-huisblad wordt voortaan alleen in de stad bezorgd, niet meer in de omliggende dorpen.

Foto boven: Bij het afscheid van de Gazet Roosendaal

Wanneer: dinsdag 7 juli 2020 @ 20:00
Waar: Carillon Sint Janskerk, Markt

Zomeravond beiaardconcert Zomeravondklokken klinken vanaf de St. Jan. Concert door Joost van Balkom uit Den Bosch. De beiaardconcerten zorgen voor