web analytics

Noodweg bij kruispunt Laan van België

Ondanks de afsluiting van het kruispunt Laan van België / Laan van Limburg vanwege werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe Centrumring in de binnenstad van Roosendaal, kunnen hulpdiensten en lokaal verkeer naar de parkeergarage van de Rabobank en de Nieuwe Markt, toch vanuit de Laan van Limburg het gedeelte van de Laan van België tussen het kruispunt en de Nieuwe Markt bereiken. Daarvoor is deze noodverbinding gemaakt.

Intusssen is behalve het kruispunt ook het aansluitende gedeelte van de Laan van Luxemburg opengebroken. De werkzaamheden op het kruispunt en dit stuk van de laan duren tot 14 oktober. Tot dan is de Laan van België niet te gebruiken als doorgaande weg op de ring Roosendaal en moet er worden omgereden.

Ondanks een woud van omleidingsborden in de stad rijdt er veel verkeer na de rotonde Nispensestraat en de van deze kant bereikbare Praxis gewoon nog door op de Laan van België. Alleen het laatste stuk bij de Vrouwemadestraat is duidelijk afgezet. In het gedeelte van de Vrouwemadestraat tussen de Laan van België en de Nispensestraat is dat goed te merken. Daar is het een stuk drukker door verkeer dat zich heeft vastgereden.
Aan het eind van de Vrouwemadestraat kan men overigens alleen rechts af, dus komt men weer op de rotonde uit.

centrumring


centrumring