web analytics

Nog tot 4 sept aanmelden voor danswedstrijd Roosendaal Danst!

Tot 4 september kan men zich nog inschrijven voor de danswedstrijd ‘Dansprijs’ die op zondagavond 24 september het festival ‘Roosendaal Danst!’ afsluit. De prijs voor de winnaar is een geldbedrag van 1500 euro.

De wedstrijd vindt, net als festival, voor de vierde keer plaats. Het is een initiatief van Stichting Roosendaal Danst! en CultuurCompaan om danstalenten de kans te geven zich te ontwikkelen. CultuurCompaan stelt de geldprijs beschikbaar voor de winnaar. Met dit prijzengeld maakt de winnaar onder leiding van een professional een nieuwe choreografie. Deze choreografie is te zien tijdens de volgende editie van het festival.

Dansers in alle stijlen en van alle leeftijden kunnen zich inschrijven: solisten, duetten en grote dansgroepen zijn welkom. De maximale lengte van de dansact is voor iedere deelnemer acht minuten. Decors zijn toegestaan als de opbouw niet langer dan vijf minuten duurt.

Dansers sturen vooraf hun muziek toe. Als de informatie niet tijdig binnen is, vervalt de inschrijving. Deelname aan de wedstrijd is geheel gratis.
Aanmelden kan (dus vóór 4 september) via het inschrijfformulier op de website Roosendaal Danst!

❯ Aanmelden danswedstrijd
Roosendaal ❯ Danst 2017 wordt in september weer spetterend