web analytics

Nog potje met ruim 63.000 euro subsidies voor dit jaar

Wie nog kans wil maken op wat extra gemeentelijke subsidie over dit lopende jaar kan in de maand augustus een verzoek indienen. In opdracht van de gemeenteraad is een potje van 63.547 euro beschikbaar met daarin ‘overgebleven subsidiegeld’.

Volgens een mededeling van de gemeente kunnen verzoeken worden indediend voor ‘voor de compensatie voor OZB-lasten, jeugdledensubsidie en de compensatieregeling peuteropvang eenverdieners. En voor maatschappelijke initiatieven die plaatsvinden tussen 1 oktober en 31 december 2019’.

Zaterdag 31 augustus is de laatste dag van een aanvraagmogelijkheid. Op woensdag 4 september kunnen aanvragers hun ingediende aanvragen presenteren, op 11 september is de beoordeling van de aanvragen en op 19 sepember de besluitvorming door de gemeenteraad. Uiterlijk 1 oktober is de bekendmaking van de subsidietoekenningen, belooft de gemeente.

Aanvragen kan van 1 augustus tot en met zaterdag 31 augustus via www.roosendaal.nl/subsidies. Dit besluit gaat over subsidies in 2019 en heeft dus niets te maken met het nieuwe subsidiebeleid vanaf 2020, zo zegt de gemeente voor alle duidelijkheid nog.