web analytics

Nog een mooi weekeinde

In aanloop naar de astronomische herfst die maandag begint, krijgen we dit weekeinde nog zomerse temperaturen. Het hogedrukgebied van afgelopen week liet ons alle windrichting zien en is naar het zuidoosten aan het wegtrekken. Storingen krijgen meer grip op ons weer. Maar eerst vandaag (zaterdag) nog een zonovergoten dag, droog, een matige wind en 21 of 22 graden.

Zondag
Komende nacht is het licht bewolkt en daalt de temperatuur tot 15 of 16 graden. De wind is zwak tot matig, draaiend van oost naar zuid. De zondag begint licht bewolkt en dan kan de temperatuur nog op lopen tot 24, of misschien wel 25 graden bij een zwakke soms matige wind.

Maar in de loop van de middag wordt de bewolking dikker en kan er al wat lichte regen vallen, waarbij een onweersklap niet is uitgesloten.

Maandag
In de nacht naar maandag draait de wind via zuidwest naar west. Voor de eerste helft van de week blijft de temperatuur rond of net boven normaal, met een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest, met alle dagen kans op wat lichte regen.

❯ Website Meteo Roosendaal-West