web analytics

Nispen Blues presenteert Antwerpse band The Roadrunners (27 okt)

Het Antwerpse powertrio The Roadrunners treedt zaterdagavond 27 oktober voor Nispen Blues op in café De Gouden Leeuw aan het Kerkplein 3 in Nispen. Het optreden begint om half tien, de entree is gratis.

Deze band heeft een typische ‘sound’, bestaande uit een mengeling van Blues, Rock, Funk en (zelfs) Country. Er worden eigen nummers en covers gespeeld, overgoten met een pittige Texas Blues saus. Gitaarvirtuoos Wim Degezelle met z’n doorgroefde stem en de strakke ritmesectie hebben duidelijk naar hun grootmeesters geluisterd. ‘Optredens van The Roadrunners gaan altijd gepaard met een vette groove en een gezonde (over)dosis spelplezier’, weet Nispen Blues.

In België hebben ze al menig Blueskroeg plat gespeeld en festivalpodium betreden. Binnenkort is hun muziek ook in albumvorm beschikbaar, want de band werkt momenteel hard aan hun eerste plaat.

‘Blues Magazine zegt dat The Roadrunners “een echte kanjer” is, en Het Nieuwsblad vergelijkt hen met ‘de groten der aarde’, omdat zanger/gitarist Wim Degezelle, drummer Seppe Donvil en bassist Dirk Michielse de Blues doen rocken als geen ander’.

❯ Website Nispen Blues