web analytics

Nieuwste winkelconcept AH nu ook in Tolberg

Albert Heijn in het Tolbergcentrum in Roosendaal is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller dankzij nieuwe zelfscankassa’s.

Het was gezellig druk bij de feestelijke heropening. Supermarktmanager Gijs Bot en zijn medewerkers kregen meteen al veel complimenten over de vernieuwde winkel. “Klanten vinden de supermarkt erg mooi geworden. De winkel is niet groter geworden, maar we hebben door een slimme inrichting het assortiment vers behoorlijk kunnen uitbreiden. Daar zijn onze klanten heel blij mee!”, aldus de trotse supermarktmanager.

Brede paden
Albert Heijn Tolberg heeft brede paden en ruim opgezette afdelingen. Het assortiment is flink uitgebreid. Bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse sinaasappelsap maken met de nieuwe sinaasappelpers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen van Allerhande en kant-en-klaarmaaltijden.

Heerlijk geurend
Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Zelfscannen
Albert Heijn Tolberg heeft voor het eerst zelfscankassa’s. Gijs Bot: “We bieden zo meer betaalgemak. Je kunt nu boodschappen doen met zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk mogelijk.”

Albert Heijn Tolberg is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Foto boven: De Albert Heijn in Tolberg is weer open. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves