web analytics

Nieuwe winkel Erika Stanley biedt ook inlijstservice

Erika Stanley opent op zaterdag 3 augustus officieel de deuren van haar nieuwe winkel aan Roselaarplein 27 in Roosendaal, het pand waarin voorheen Multivlaai zat. Naast cadeaus en wanddecoraties biedt Stanley hier ook een inlijstservice voor alles dat mensen graag aan de muur willen hangen. Dit gebeurt in samenwerking met Jan d’Art in Breda, al decennia lang een bekende lijstenmakerij.

Daarmee brengt Erika Stanley weer een inlijstservice terug naar het stadscentrum waar mensen hun schilderijen, borduurwerk, t-shirts en ander werk kunnen laten inlijsten door specialisten. De nieuwe winkel is al sinds eind juni open, maar wordt zaterdag 3 augustus officieel geopend. Klanten worden die dag uitgenodigd mee te schilderen aan één schilderij. ‘Iedereen mag een bijdrage leveren, van heel jong tot oud. Een streepje met de penseel volstaat al, maar een uitgebreide bijdrage is ook prima’, aldus Stanley.

Dierbare werken
‘In onze oude winkel in de Dokter Brabersstraat vroegen klanten ons vaak naar inlijstmogelijkheden. Ze moesten daarvoor naar een lijstenmaker buiten Roosendaal en dat is natuurlijk niet voor iedereen gemakkelijk, vooral niet voor ouderen. Te gek voor woorden eigenlijk dat in een mooie stad als Roosendaal zoiets niet meer tot de mogelijkheden behoorde. We hebben nu een oplossing voor iedereen die iets dierbaars wil inlijsten’, zegt Stanley.

Van Gogh
Naast lijsten van klassiek tot modern bestaat Stanley’s assortiment voornamelijk uit cadeaus en wanddecoraties van haar eigen merken ‘Big Beautiful Women’ en ‘Als Van Gogh’. De openingstijden zijn: woensdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.