web analytics

Nieuwe rotonde Boulevard wordt zomerklus

De verbouwing van de rotonde Boulevard/Van Beethovenlaan wordt een zomerklus. Volgens een planning van de gemeente Roosendaal wordt de nieuwe rotonde tussen 6 juli en 18 augustus aangelegd. De bedoeling is dat de fietspaden verder van de rijbaan worden gelegd, waardoor de rotonde veiliger moet worden. Nu liggen de fietspaden pak tegen de rijbaan aan.

Ook bij de rotonde in de Burgemeester Freijterslaan staan de nodige wekzaamheden op de agenda. Daar worden de fietstroken aangepast in de periode 16 september / half oktober. Voor werkzaamheden aan deze twee rotondes is zo’n 8 ton opzij gelegd, waarvan veruit het meeste voor de rotonde Boulevard/Beethovenlaan.

En voor de aanleg van een heel nieuwe rotonde Leemstraat/A58 is de periode 3 juli t/m 22 juli gepland. De reconstructie van een deel van de Leemstraat zelf staat voor de periode 19 augustus t/m november in de agenda.

Foto boven: de rotonde Boulevard/Van Beethovenlaan (mei 2019). Een aantal bomen is al gekapt om het fietspad verder van de rijbaan te kunnen aanleggen.