web analytics

Nieuwe keepster voor vrouwenteam Bristol Team

De Roosendaalse zaalvoetbalvereniging Bristol Team heeft een nieuwe doelvrouw gevonden. Elizabeth van de Berge gaat vanaf volgend seizoen het doel verdedigen. De doelvrouw wordt de opvolger van Jade Massing, die naar Amerika vertrekt en gaat spelen Pratt Kansas.

Snel handelen
Bristol Team ging al direct op zoek naar een vervanger. Sinds coach Hans Lauwen het bericht kreeg van Massing, was het snel handelen. Lauwen: “Enkele speelsters wisten dat we op zoek waren naar een nieuwe doelvrouw. Via Angelique Hage werd het eerste contact gelegd. Puur om te kijken of zij vanuit een andere invalshoek iets kon benaderen. Daarna kwam Wendy de Wildt in beeld als tussenpersoon. Zo hebben we Elizabeth gevonden. Een ervaren keepster, die bovendien bekend is met het spelen op hoog niveau bij Smerdiek.

Veel zin
“Ik heb er heel veel zin om voor Bristol uit te komen. De verhalen die ik hoor en lees maakte me nog enthousiaster om in de zaal te gaan spelen”, zegt de doelvrouw. “Best leuk om naast het veldvoetbal iets anders erbij te doen. Door de lange nasleep van het coronavirus hoop ik wel snel te kunnen beginnen. En ja, ik mag tijdens de regiocup al bij de groep aansluiten. Ben nu al zo benieuwd om Jade te mogen ontmoeten. Toch een bizar verhaal, dat zij gescout is via de Bristol instagram filmpjes.”