web analytics

Nieuwe gezichten bij mannen Bristol Team Roosendaal

Bij zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal is komend seizoen een aantal nieuwe gezichten te zien in het mannenteam. Bij de vrouwen blijft het team zo goed als in tact.

Het mannenteam begon het afgelopen seizoen met een valse start, maar wist op de valreep toch in de eerste divisie te blijven. Met een behoorlijke injectie hoopt de technische staf dat de start komend seizoen een stuk beter is.

Nieuw
– Soufian Allach komt over van Be’79 waar hij jarenlang een dragende speler was. De ervaren speler denkt met Bristol aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen.
– Soufine Tanouti komt over van TPP. Nadat Tanouti van de plannen hoorde van de Roosendalse club was hij enthousiast geworden om mee te komen spelen.
– Zakarie Boussihmed is een zeer talentvolle speler die overkomt van FCK de Hommel. Hij werd in 2018 aangetrokken door de ploeg uit Den Bosch, maar verhuisde na een seizoen naar Roosendaal
– Rachid Achahbad komt over van BOZ Haisch. Hij speelde op een hoog niveau en wilde het eigenlijk rustiger aan gaan doen. Die kans kon hij niet laten schieten, maar kon de juist balans niet vinden
– Achraf el Bousksaki komt over van Groene Ster Vlissingen. Deze speler uit Bergen op Zoom zag na zijn herstel de kans om dichter bij huis te gaan spelen. De doelstelling die Bristol voor ogen heeft, sprak hem aan om over te komen.

En verder
Verder zijn er nog onderhandelingen met keeper Alex Walravens. De reserv keeper uit Eindhoven moet er nog uitkomen met zijn oude ploeg. De selectie word gecompleteerd met Hakan Aksoy, Buyamin Karahan, Achraf Choutier, Damiano Vaudo, Tim van Noord, Yazid Shril, Rick de Jong en Toma Sivanathan.

De technische staf ziet één speler vrijwillig vertrekken en dat is Adnane Samra. Deze speler gaat aan de slag bij een nieuw team van zvv Kroeven.

Vrouwen
Bij de dames blijft de selectie zo goed als in tact. Bij de hoofdklasser zijn twee nieuwe speelsters toegevoegd namelijk Kyara Hopstaken (speelt bij rkvv Roosendaal) en Rivke Draaijer. Rivke heeft tot afgelopen seizoen gespeeld bij de belofte van PEC Zwolle. In verband met haar opleiding gaat ze nu verder in de zaal. Soraya Oppier vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor haar studie naar Spanje. Corina Luijks is nog in onderhandeling met een club uit Italië en Spanje.

Vrouwenselectie
De selectie van vrouwen bestaat dus uit Jade Massing, Wahiba Didi (die haar 8e seizoen in gaat), Ashley de Bie, Naomi Pesman, Sharon van den Eeden, Anisha Karahan, Fleur de Kinderen, Griffth Vaisairre, Kyara Hopstaken en Rivke Draaijer.

Foto boven: Bij het vrouwenteam begint Wahiba Didi aan haar achtste seizoen.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie