web analytics

Nieuwe expositie bij Galerie Anita Ammerlaan vanaf 13 juni

Vanaf zaterdag 13 juni is er een nieuwe expositie bij Galerie Anita Ammerlaan, Eye-Candy 26. Op deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Diversiteit
Het betreft kunstwerken van de volgende kunstenaars: Arie Onnink (schilderijen), Annemarieke Koremans (foto’s), Sarike Gaillard (schilderijen), Carmen Milhous (schilderijen), Janneke Rottier (schilderijen), Els en Tom Bleijenberg (keramiek), de twee Belgische kunstenaars Nancy Luijks en David Kuppens (beide schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen in verschillende stijlen en keramiek. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

In de smaak
Patrick Roelofs, de organisator van deze expositie: ‘Met het bijzondere werk van deze exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. In verband met de situatie omtrent het coronavirus organiseren wij dit keer geen officiële opening. Uiteraard vinden wij dat erg jammer’.

❯Meer info op website Anita Ammerlaan

De keramisten Els en Tom Bleijenberg zijn twee van de tien exposanten van de nieuwe expositie. Foto Patrick Roelofs.

.