web analytics

Voor negende keer CycleSensation (3 feb)

Op zaterdag 3 februari vindt alweer de 9e editie van CycleSensation plaats. Dit is een evenement van Stichting Team Doelbewust in de Sint Jan aan de Markt in Roosendaal en bestaat uit een Kidsblok (van 12:00 – 15:00 uur.) waarbij ruim 400 kinderen van basisscholen geld inzamelen voor KIKA, en een spinningmarathon (tot 24:00 uur) voor volwassenen waarbij geld wordt gedoneerd voor Roparun.

Afgelopen jaar (editie 2017) hebben beide acties ruim € 56.000 opgeleverd voor het goede doel. “Zoals ieder jaar beloven wij er ook dit jaar een nog groter spektakel van te gaan maken”, zegt de organisatie.

Het doel
De opbrengst van de CycleSensation komt ten goede aan kanker gerelateerde doelen. Stichting Team Doelbewust, organisator van het evenement, zet deze middelen een op een in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA), de palliatieve zorg voor kankerpatienten en regionale kanker gerelateerde doelen. “Wij dagen onze deelnemers uit om zoveel mogelijk donatiegelden bij elkaar te halen voor kanker gerelateerde doelen.”

Kidsblok
Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation. De kids fietsen in het 1e blok. “Ben je minimaal 1.30 m en heb je zin in een uur spinnen in de St. Jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur, schrijf je dan nu in! Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen. Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk donatiebedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben wij een leuke prijs”.

Voor het Kisblok is drie uur uitgetrokken. Vorig jaar deden 320 kinderen mee die bij elkaar 21.970 euro opbrachten.
Na deze 3 uur nemen de volwassenen het over. Zij zetten zich in drie lokken van elk drie uur in.

Foto: Cycle Sensation op Facebook

❯ Website Team Doelbewust
❯ Cycle Senstation op Facebook