web analytics

Nat en vies worden in de N’Oop loop van Nispen (5 juni)

 Op tweede pinksterdag (5 juni) vindt de leukste obstakel-run van Nispen plaats, de N’Oop loop. Deelnemers worden ongetwijfeld nat en vies, want zij komen onderweg diverse obstakels tegen. De route gaat door de natuur, maar ook door water, door de modder en natuurlijk over de N’Oop van Nispen.

Om het loop-evenement alvast in de agena te zetten, de volgende bjzonderheden:
Er is geen wedstrijd- of tijdslimiet aan verbonden, het gaat om de sportieve gezelligheid en de uitdaging. Nieuw is dit jaar de mini-obstacle run met een lengte van 1 km, voor stoere kinderen die heel goed kunnen rennen, klimmen en niet bang zijn voor een beetje avontuur.

Er zijn drie afstanden: de familierun van 3 km, en voor de serieuze runners over 6 en 9 km. “Dankzij het succes van vorig jaar kunnen we deze editie nog zwaarder, leuker en net weer iets anders maken”, meldt de organisatie.

De start is weer vanuit het Openluchttheater van Nispen. Elke tien minuten vertrekt er een groep van maximaal 25 personen. De eerste start is om 10:00 uur in de ochtend, de laatste lopers gaan om 15:00 uur van start. Op locatie zijn er omkleedruimten, douches en een bewaakt bagagedepot. Gratis parking, ehbo en fysio zijn aanwezig. Onderweg zijn er verzorgingsposten met eten en drinken. Vooraf is er een pittige warming-up, en na afloop wordt een feestje gebouwd.

In samenwerking met Sportservice Noord-Brabant introduceert de organisatie tevens een nieuwe doelgroep ’55+’. Bewegen met plezier, samen met leeftijdsgenoten. Ieder in zijn eigen tempo en plezier staat voorop.

De loop heeft dit jaar als ondertitel ‘PINK edition’ meegekregen.

>> Meer info op website DeNooploop.nl