web analytics

Najaarseditie Smartlappenfestival op de Markt (24 sept)

Het Smartlappen-festival op de oude Markt op Hemelvaartsdag is een begrip geworden. Op zondag 24 september is er ook een najaars-editie. Het evenement is weer op touw gezet door presentator/organisator Ton Jooren voor de Vereniging Horeca Oude Markt. Het gevarieerde programma is van 14:30 – 19:30 uur.

Als ‘landelijk bekende artiest’ staat Peter Selbach op de posters vermeld, net als Tony van Dungen, Mike Alderson en Youri Sprenkels. Uit stad en regio komen Hans Solo, Wendy Woop, Cindy Hulshof, Patrick van Abeelen en Roger van Meer.

‘Trekker’ Peter Selbach is al meer dan 30 jaar actief in de muziekwereld. Hij begon zijn muzikale carrière als leadzanger van bands zoals Kid Lazyband, Bizarre, More, en Selbach. In die tijd verzorgde hij het voorprogramma van bands als Masada, Herman Brood en de Golden Earring. ‘Zijn krachtige stem bezorgt hem al jaren een speciale status. Hij zingt evergreens, rock and roll en een repertoire uit de 60’s, 70”s en 80”s. Zijn passie ligt bij het levenslied. Als Peter songs van Hazes vertolkt, swingt André vanaf zijn wolk een deuntje mee’, laat de organisatie weten.

Met dit Smartlappenfestival barst het zondag 24 september in Roosendaal van evenementen. ’s Middags zijn er ook straatoptredens in het kader van Roosendaal Danst! en op de Nieuwe Markt is het All4Harmony-evenement.