web analytics

Nachtelijke avonturen in Visdonk in Nacht van de Nacht (27 okt)

Op zaterdag 27 oktober is er weer de Nacht van de Nacht. Op deze avond, waarbij de klok verzet wordt naar wintertijd, staan in het hele land vele mensen stil bij lichtvervuiling. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In Roosendaal doet het MEC dat in Samenwerking met Natuurmonumenten op Landgoed Visdonk.

‘Het belooft weer een leuke avond te worden vol activiteiten voor jong en oud. Zo is er een nachtwandeling door het bos langs verschillende posten zoals vleermuizen en nachtdieren, dierengeluidenspel en de sterrenwacht’, laat MEC weten.

In het T-Huis is er een film over uilen en kan men aan de slag met uilenballen. Aan het einde van de tocht is het tijd om even bij te komen bij het kampvuur met wat popcorn en marshmallows en natuurlijk de bosheks. De Brasserie is open voor een hapje en een drankje. De tocht is voor iedereen. Kinderen onder de 12 onder begeleiding.

De avond begint om 19.30 uur en elke 15 minuten gaat er een nieuwe groep het bos in. De kosten bedragen 1,50 euro. Aanmelden is wel nodig. Dat kan via de link hieronder. Het aantal deelnemers is beperkt. Vol is vol!

❯ Hier aanmelden voor ‘De Nacht’