web analytics

Nachtelijk brandje in zendmast Roosendaal

De politie zoekt getuigen van een brandstichting bij een zendmast aan het Hollewegje in Roosendaal. In de nacht van maandag op dinsdag moest de brandweer uitrukken om de brand te blussen. Omdat er aanwijzingen werden gevonden dat de brand is aangestoken, is de politie een onderzoek gestart.

Een monteur is ter plaatse gekomen om de schade te beramen. De afgelopen weken hebben er, verspreid over het hele land, in en bij veel zendmasten brandjes gewoed. Die worden ook wel in verband gebracht met acties tegen mogelijke gevaren van het 5G-netwerk. Volgens tegenstanders zou straling slecht zijn voor de gezendheid. Ook zijn er hardnekkige complet-theorieëren dat 5G te maken heeft met vesrpeiding van het corona-viris.

Oproep politie
Bij het onderzoek naar het brandje in Roosendaal, zoekt de politie getuigen. ‘Mocht u informatie hebben die kan leiden naar de oplossing van deze zaak, dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via What’s App: 06-12207006. U kunt ook uw informatie anoniem doorgeven bij Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of via de website: www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld bij uw contact graag zaaknummer: 2020-132649’, aldus de politie.

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie