web analytics

Na Shoeby nu de opening van Scapino in de Roselaar

Een dag na de opening van Shoeby in Winkelcentrum Roselaar was het donderdag 29 maart opnieuw raak: nu was er de feestelijke opening van Scapino. Deze winkel is gevestigd op de eerste verdieping van de nieuwbouw, op de plek van het voormalig postkantoor. Het is de eerste Scapino volgens een nieuw concept.

Scapino is te bereiken via een roltrap en lift, tussen Xenos en Mitzy. Van donderdag 29 maart tot en met zaterdag 31 april kunnen klanten profiteren van verschillende openingsaanbiedingen!

Nieuw concept
De nieuwe vestiging in Roosendaal is de 167e winkel van Scapino en het eerste filiaal met het nieuwe logo en concept. ‘Klanten zullen verrast worden en gaan een heel
andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat’, zegt rayonmanager Jeroen Grimberg.

‘Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo in stoere, rode letters. We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl. De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!’, aldus Grimberg.

Foto boven en hieronder: Op de Facebookpagina van de Roselaar is een fotoserie van de opening te zien van Koert van As Fotografie.


Scapino is bereikbaar via roltrappen en/of lift naast Xenos.