web analytics

Na 15 jaar weer Roosendaals tenniskampioenschap

Na vijftien jaar worden de Roosendaalse Tenniskampioenschappen van 4 t/m 10 september 2017 nieuw leven ingeblazen. De Roosendaalse tennisverenigingen hebben de handen ineen geslagen om het tennis in de gemeente Roosendaal beter op de kaart te zetten. De samenwerking bestaat uit TV Borchwerf, TV Roosendaal, SET ’77, TC Tolberg, TV Vierhoeven en WTV Wouw.

Het is een dubbeltoernooi waarbij minstens één persoon van het dubbelteam lid is van een deelnemende tennisvereniging. Dus ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd mee te doen. De wedstrijden worden verdeeld over de verschillende tennisparken. ‘Dit is daarom het moment om kennis te maken met de tennissport en de verenigingen in de gemeente’, constateert de organisatie. De plek waar het finaleweekend (9 en 10 september) wordt gespeeld, staat wel vast: dat is bij TV Vierhoeven.

Het toernooi is van 4 t/m 10 september 2017, maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen het weekend ervoor (2 en 3 september) ook wedstrijden ingepland worden, zo laat de organisatie weten. Er zijn twee leeftijdscategorieën: 17+ en 50+ in heren-dubbel, dames-dubbel en gemend-dubbel.

❯ Meer info op website Roosendaaltennist.nl
❯ Inschrijven Roosendaals tenniskampioenschap