web analytics

Muziekvereniging Roosendaal speelt filmmuziek op T-plein (22 juni)

Muziekvereniging Roosendaal heeft al stevig gerepeteerd voor het jaarlijks T-pleinconcert, dat voor dit jaar voor zaterdagavond 22 juni op de agenda staat. Het programma speelt zich tussen 17:30 en ongeveer 21:00 uur af en kan gratis worden bijgewoond. Het is een muziekavond voor de hele familie.

De organisatoren hebben dit jaar geput uit de muzikale schatkamers van de filmstudio’s Disney en Pixar. Fragmenten uit meer dan een halve eeuw filmgeschiedenis trekken 22 juni voorbij. Van Mary Popkins tot Pirates of the Caribbean.

Alle orkesten
Alle orkesten van Muziekvereniging Roosendaal doen aan het avondconcert mee, van de Kweekvijver met de nog minst ervaren muzikanten tot de Concertharmonie met de gevorderde leden. Voor de muzikanten van de Kweekvijver wordt het het debuutoptreden.

Leve de Koningin
De Young Band brengt de korte Dinsney-musical ‘Leve de Koningin’ op het toneel. Stef Broos schreef het verhaal en de tekst. Rumon Hagenaars en Vincent Moes verzorgden de muziekarrangementen. Toneelspel en zang worden uitgevoerd door de jonge talenten Jasmijn Broos en Sara van Gaans.

Programma:
17:30 uur: Young Band olv Rumon Hagenaars
17:50 uur: Kweekvijver olv Gijs van Oosterhout
18:00 uur: Leve de Koningin (Young Band en solisten)
18:30 uur: Matineeorkest olv Marjolein Roovers
19:00 uur: Concertharmonie olv Rob Sloekers
19:30 uur: Variatieorkest olv Wendy Bellens
20:15 uur: Grande finale met alle orkesten

Na de laatste klanken volgt nog een afterparty op het Tongerloplein.

Mocht het buitenavondconcert onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt dat tijdig bekend gemaakt via de Facebookpagina van Muziekvereniging Roosendaal.