web analytics

Muziek- en Spelletjes-Pieten in Roselaar

Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal is helemaal in Sinterklaassfeer. Zaterdag 23 november zijn daar Spelletjes- en Muziek-Pieten. Bij een Pietenspel zijn leuke cadeautjes te winnen. Wie met de grote dobbelsteen durft te gooien en een opdracht van de Pieten goed uitvoert, mag wat uit de bolderkar met cadeaus mee naar huis nemen.

Ook kan je in of bij de Roselaar zomaar een Pietenbandje tegenkomen.
Dat kan ook volgende week zaterdag 30 november. Dan staat er in het winkelcentrum een mooie troon voor Sinterklaas. Bezoekers kunnen daar voor een Meet en Greet op af komen.

Koopzondagen
In de binnenstad zijn verder zondag 24 en zondag 1 december speciale Sinterklaas-koopzondagen (van 12:00 – 17:00 uur). Dan zijn er nog veel meer Pieten in de binnenstad en rijdt er ook een Pietentreintje.

Tolbergcentrum
oepen, zaklopen en kadootjes stapelen en zijn er 3 ballon pieten! Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn kinderen tot 10 jaar van harte welkom om zo een heus Pietendiploma te komen verdienen mét uiteraard een bijbehorende zak welverdiende pepernoten. Rond 15.00 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan het winkelcentrum. Deze activiteiten worden aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Tolberg.


Foto boven: Veel belangstelling voor en plezier bij het Pietenspel. Niet verwonderlijk, want in de bolderkar liggen leuke cadeaus.


MuziekPieten bij de Roselaar.