web analytics

Music ’n Art Festival in The Loods (15 dec)

Op zondag 15 december 2019 organiseert The Loods Creative Lab van 14:00 – 21:00 uur het Music ’n Art Festival. De eerste editie van dit festival creëert een unieke beleving: een gebouw vol graffitikunst en ateliers met een uitgebreid programma vol kunst, muziek, modeshows, een kunstmarkt en lekker eten en drinken.De toegang is gratis.

Gratis
Music ’n Art Festival vindt plaats in The Loods Graffiti Hall of Fame en Creative Lab, dé creatieve hotspots in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal. De entree voor het festival is gratis. Bezoekers kunnen zo op een laagdrempelige manier kennismaken met alle talenten die op het festival hun kunsten en muziek laten zien en horen. Naast de 10 vaste atelierhouders zijn ook diverse lokale kunstenaars en creatievelingen vertegenwoordigd op de kunstmarkt.

Muziek
De muzikale invulling wordt deze editie verzorgd door singer-songwriters Nancy Vuijk en Niels Landstra. Wat steviger werk komt van Stone Mountain en O.D. Rock ’n Blues. De muziek wordt ’s avonds afgesloten met een optreden van reggae formatie Free Mind Empire.

Graffiti Jam
Ook zaterdag 14 december is er veel levendigheid in The Loods. Dan is van 10:00 – 20:00 uur de Winter Graffiti Jam.

The Loods en The Loods Creative Lab
Oosteljike Havendijk 13b
4704 AD Roosendaal
www.theloodscreativelab.nl