web analytics

Multivlaai terug in Roosendaal, nu met kiosk in Roselaar

In de Roselaar opent binnenkort een Multivlaai-kiosk met terras op het centrale plein in het winkelcentrum. Het terras biedt ruimte aan ongeveer 7 tafels. De bouw van de kiosk en het terras is inmiddels gestart en gaat naar verwachting op 4 juni van dit jaar open.

Naast het afhalen van een vlaai kan men tussen het winkelen door ook bijkomen op het terras en genieten van een stuk gebak. ‘De toevoeging van een kiosk en het terras is net als het speelplein opnieuw een verbetering om een bezoek aan Winkelcentrum Roselaar zo compleet en aangenaam mogelijk te maken’, zegt Wereldhave, de eigenaar van de Roselaar.

Multivlaai is Nederlands grootste en meest bekendste leverancier van taarten en vlaaien, met ruim 80 winkels door heel Nederland en een eigen bezorgdienst. Multivlaai heeft een uitgebreid assortiment aan vlaaien, taarten en gebakjes die elke nacht vers en op ambachtelijke wijze worden gebakken. Er heeft lange tijd een winkel van Multivlaai gezeten op de hoek van de uitloop van het winkelcentrum aan de Laan van Brabant, tegenover de brandweerkazerne.

Foto boven: Impressie van een Multivlaai-kios met terras. Foto Roselaar/Wereldhave