web analytics

Mosselfeest van Rotary Roosendaal levert 4500 euro op

De tweede editie van het mosselfeest ‘Rotary over de Tong” van Rotaryclub Roosendaal op zondag 26 augustus in de tuin van het Tongerlohuys, is een groot succes geworden. Het bracht 4500 euro op voor het Openluchttheater in Nispen. Daarmee kunnen een opslagcontainer en sanitaire voorzieningen bij het theater achter de Nispense kerk worden gerealiseerd.

Een legertje hobbykoks, vrijetijds-obers en een gigantische opruimploeg zorgden voor een goed verloop. Voor een kleine driehonderd gasten kookten leden van Rotaryclub Roosendaal 255 kg mosselen bij elkaar, die gretig aftrek vonden.

De schalen met dampende mosselen, de salades, de sausjes en de frites waren nauwelijks aan te slepen. De gasten wachtten geduldig op hun portie. Ook dankzij de klanken van het muziekfestival op het aanpalende Tongerloplein was de sfeer in de fraaie en historische binnenstadstuin opperbest.

Voor de liefhebbers waren tevens oesters voorzien, terwijl de allerkleinsten heerlijk konden genieten van een passend kindermenu. Ook aan de niet-mosselliefhebber was gedacht.

Doel van het festijn was het versterken van de kas van het Openluchttheater in Nispen. Voorzitter Frédérique Assink van de Rotaryclub kon na afloop een cheque van 4500 euro overhandigen aan het bestuur van de Stichting Openluchttheater Nispen.

Foto’s Rotary Roosendaal

Voor een kleine driehonderd gasten kookten leden van Rotaryclub Roosendaal 255 kg mosselen bij elkaar, die gretig aftrek vonden.

Voorzitter Frédérique Assink van de Rotaryclub kon na afloop een cheque van 4500 euro overhandigen aan het bestuur van de Stichting Openluchttheater Nispen.