web analytics

Mosselfeest Rotary dit jaar in Tongerlo-tuin (26 aug)

Rotaryclub Roosendaal organiseert 26 augustus voor de tweede keer haar ‘Mosselfeest’. Vorig jaar kwamen er ruim 250 gasten naar de Markt om te genieten van een verse mosselmaaltijd. De opbrengst werd geschonken aan Muziekvereniging Roosendaal. Nu is het Openluchttheater Nispen aan de beurt.

Op de laatste zondag van augustus wordt ‘ROtary Over de Tong’ gehouden in de prachtig gelegen tuin van Theater De Kring. De gasten kunnen dan genieten van deze schelpdieren die ter plaatse worden gekookt.

Sanitair
De opbrengst komt geheel ten goede aan Het Openluchttheater in Nispen. ‘Een prachtige culturele voorziening die geheel door vrijwilligers is aangelegd. Zij verzorgen ook het onderhoud en de programmering. Dit leuke dorpstheater moet het stellen zonder sanitair en opslagfaciliteiten. Hier gaat Rotaryclub Roosendaal samen met de mosselliefhebbers wat aan doen!’

Voor € 27,50 krijgt de bezoeker op 26 augustus een volledige maaltijd, bestaande uit mosselen, frites, salades en sauzen. ‘De ware genieter mag zelfs twee keer opscheppen, dus te kort komen is er niet bij. Voor de enkeling die niet van mosselen houdt, is een alternatief gerecht beschikbaar’, laat Rotary Roosendal weten.

Entertainment
Het koken begint om 16.00 uur en om 20.00 uur wordt de laatste mossel uitgeserveerd. Vooraf en ook na afloop kan de bezoeker nog genieten van onder andere PLEIN 7Recover alook entertainment in de tuin.

Deelnemen aan ‘ROtary Over de Tong’ kan gezellig met z’n tweetjes, maar ook met het hele gezin. ‘Voor bedrijven is het een excellente gelegenheid om personeelsleden of zakelijke relaties te onthalen. Voor een luttel bedrag kan een heerlijk mosselmaal worden genoten in het groen tussen het historische Tongerlohuys en het moderne theater, waarbij ook nog eens een cultureel verantwoord doel wordt gesteund’, zo luidt de promotie van Rotary Roosendaal.

Kaarten
Kaarten zijn te koop en kunnen besteld worden via rotarymosselfeest@gmail.com of telefonisch via nummer 06-42157151
‘De Rotary-kookploeg is al volop in training om het succes van vorig jaar op z’n minst te evenaren’, laat de organisatie nog weten.