web analytics

Roosendaal M017 kampioen, voor een aantal zelfs voor de derde keer!

Een vreugdedans, rookpotten, bubbels, medailles en waarderende woorden. Het hoort er allemaal bij als een voetbalteam kampioen wordt. En dat overkwam de meiden van Roosendaal MO17-1 ook afgelopen zaterdagmiddag 7 december. Een aantal speelsters maakte dat zelfs voor de derde keer op rij mee.

Dat gebeurde twee jaar eerder in MO15-1, afgelopen seizoen in MO17-2 en nu in MO17-1.

Door de 3-2 overwinning op MOC’17 kon Roosendaal MO17-1 zaterdag thuis de najaarscompetitie op de bovenste plek van de 2e klasse 02 afsluiten met 27 punten. Van de 10 gespeelde wedstrijden werden er 9 gewonnen en 1 verloren. Alleen voor Vosmeer moest men op 28 september buigen. Dat team eindigt als tweede. Het moet nog wel een wedstrijd inhalen, maar kan – bij winst – hooguit op 22 punten komen.

Roosendaal MO17 sluit af met een mooi doelsaldo (57 – 9) dank zij enkele klinkende overwinningen van 16-1, 12-0 en 8-1 aan het begin van de competitie.

Gouden team
Het team van MO17 lijkt een gouden team. ‘De meeste meiden zijn voor de derde keer kampioen geworden. De meiden die in het afgelopen seizoen zijn toegevoegd aan dit team, hebben bewezen niet alleen voetballend mee te kunnen, maar zijn qua persoon ook een perfecte aanvulling geweest. Zowel in het veld als privé gaan de meiden leuk
met elkaar om. Hopelijk blijven zij de komende jaren bij elkaar’, zegt teammanger Réne Bakker.

Straks meer (bijna)kampioenen in ons weekendoverzicht vrouwen/meidenvoetbal.

❯ MO17 in actie in wedstrijd tegen Bruse Boys op 21 september (16-1)
December 2018: MO17-2 kampioen


 

 
De kampioenen van MO17 met hun begeleiders.