web analytics

Mishandeling fietsende vrouw (34) in Bureau Brabant

Een ernstige mishandeling van een 34-jarige vrouw in Roosendaal is een van de onderwerpen van Bureau Brabant op Omroep Brabant op maandagavond 19 oktober. De vrouw werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september door iemand van haar fiets geslagen toen ze op weg was naar huis.

Ze fietste vanuit het centrum van de stad richting Vijfhuizenberg. Daar werd ze door iemand van haar fiets geslagen. Ze viel, herinnerde zich een man, en raakte dan buiten bewustzijn. Toen ze bijkwam had ze verwondingen in haar gezicht en realiseerde ze zich dat ze was is mishandeld.

Vorig jaar ook

Ze herinnerde zich dan ook een man gezien te hebben die van haar wegliep en fietste. Vorig jaar, op 24 juni 2019, is op bijna dezelfde plek een andere vrouw op een soortgelijke manier aangevallen. Ook zij raakte buiten bewustzijn en bleek te zijn mishandeld. De politie zoekt dringend getuigen of informatie.

Overval tankstation
In dezelfde uitzending komt ook de gewapende overval op het BP tankstation ‘Mastpolder’ aan de A58 bij Rucphen aan bod. Dat gebeurde in de nacht van zondag 23 augustus. Een man met bivakmuts en pistool kwam om 02.30 uur de shop in, bedreigde de medewerker en eiste geld.

Binnen zag de medewerker in zijn ooghoek iemand langs rennen. Toen hij opkeek zag hij via de toegangsdeur de dader naar binnen rennen. Die stond binnen no-time aan de kassa, riep ‘Money! Money!’ en toonde een pistool. De overvaller legde nog even zijn pistool aan de kant toen hij het geld in het tasje stopte. Dan pakte hij zijn pistool weer, draaide zich om en ging er vandoor.
‘De overvaller staat op beeld!’, voegt de politie hier nog aan toe.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending, daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.