web analytics

Meziekmeneer Ronald vergeet Nispen niet (18 aug)

Meziekmeneer Ronald van Meer is behalve vakleerkracht in menig schoolklas, ook een ‘theaterbeest’. Als Meziekmeneer Ronald staat hij geregeld binnen en buiten op podia. Zo is hij zaterdagmiddag 18 augustus in het openluchttheater Nispen. Kaarten voor zijn voorstelling kosten 3,50 euro.

Hij presenteert daar zijn muzikale interactieve kindervoorstelling ‘Toeters en bellen’ met aansluitend een instrumentenworkshop voor de kinderen door Harmonie St. Caecilia.

Als vakleerkracht staat Ronald van Meer al bijna 20 jaar voor de klas. Hierbij gebruikt hij al zijn verschillende instrumenten in zéér uiteenlopende muzieklessen. Daarnaast treedt hij regelmatig op met verschillende bandjes.

Vijf jaar geleden stond hij voor het eerst op het podium in de kleine zaal van De Kring en sindsdien speelt hij hier ieder jaar een nieuwe muzikale kindervoorstelling. Ook in het Openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal staat hij sinds drie jaar met een muzikale vakantie-voorstelling. En 18 augustus dus in Nispen.

De voorstellingen van Meziekmeneer Ronald zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook jongere dames en heren kunnen altijd meedoen. ‘Voorstellingen met liedjes die je in één keer kunt meezingen en meespelen! Handjes uit de mouwen, gas erop en iedereen doet mee’, aldus het openluchttheater.

Het openluchttheater Nispen is te vinden aan het Sprengepad 2.

❯ Website openluchttheater Nispen